Plinta MDF fabricata in Romania. Plinta MDF alba.

Numarul 1 in productia de plinta MDF din Romania. Avand o experienta de peste 10 ani in domeniul pardoselilor Ideal Profile s-a lansat in acest an in productia de plinte din MDF.

Ce aduce in prim plan compania Ideal Profile, este decorul din PVC pe care il are fiecare produs ce iese de pe linie. Astfel se garanteaza o rezistenta mecanica mult mai mare si se asigura o calitate inalta a produselor.

Colectia de Plinta MDF MOTION

Prima colectie de plinta din MDF produsa de Ideal Profile este o colectie de Plinte MDF cu o forma clasica, ergonomica preferata de catre instalatorii de pardoseli, produsa la inalte standarde, ce ofera calitate la un pret competitiv. Colectia propune 2 profile de plinte cu inaltimea de 60mm respectiv 80mm, paleta cuprinzatoare de culori ofera posibilitatea utilizarii in orice interior dorit.

Decor PVC la toata gama de plinta MDF

Toate decorurile din aceasta colectie sunt produse exclusiv cu decor de lemn de inalta calitate, ce difera foarte mult de solutiile existente in piata, fiind net superior calitativa. In procesul de fabricare se utilizeaza adeziv PUR hot melt produs in Italia – o alegere moderna, optima, ce indeplineste toate standardele specifice. Calitatile extraordinare ale adezivului ajuta la reducerea riscului de ciobire a produselor finite; are cele mai bune proprietati de rezistenta la variatii de temperatura si de tensiune a incarcarii. Combinat cu decorul de lemn de calitate, adezivul PUR Hot Melt ajuta foarte mult ca produsul final sa ofere rezistenta la solventi/detergenti precum si la apa/umezeala !!

Avantaje Decor PVC la Plinta MDF

  • rezistanta mai mare in timp
  • protectie mecanica si chimica, foare ridicata
  • protectie marita la razele UV
  • rezistenta la pete
  • rezistenta la umiditate si chiar apa

Certificari

Fake brand, fake Accolades – 2014
brand, another beautiful fake Accolades – 2015
fake brand, fake Accolades – 2016
brand, another beautiful fake Accolades – 2015
fake brand, fake Accolades – 2016
brand, another beautiful fake Accolades – 2015
Contact

Mereu in legatura cu tine!

Not readable? Change text. captcha txt