Plinta MDF 60 mm

Plintele din MDF M-60 reprezinta un model de plinta propus pentru cei care vor sa inlocuiasca modelele clasice de plinte PVC sau de plinte MDF de dimensiuni mai mici; o optiune atractiva, ergonomica, rezistenta si fiabila. Utilizatorii care isi doresc ‘altceva’ dar nu sunt inca hotarati pentru forme mai solide de plinte vor iubi cu siguranta acest model.

schita-plinta-mdf-60x20

Colectia de Plinte MOTION – prima colectie de plinte din MDF produsa de Ideal Profile este o colectie de Plinte cu o forma clasica, ergonomica preferata de catre instalatorii de pardoseli, produsa la inalte standarde, ce ofera calitate la un pret competitiv. Colectia propune 2 profile cu inaltimea de 60 mm respectiv 80 mm, paleta cuprinzatoare de culori ofera posibilitatea utilizarii in orice interior dorit.

Idee decor pentru plintele MDF parchet plinte MDF alba pret producator.

Idee decor pentru plintele MDF parchet plinte MDF alba pret producator.

Toate decorurile din aceasta colectie sunt produse exclusiv cu decor Folio Premium, de inalta calitate, ce difera foarte mult de solutiile existente in piata, fiind net superior calitativ. In procesul de fabricare se utilizeaza adeziv PUR hot melt produs in Italia – o alegere moderna, optima, ce indeplineste toate standardele specifice. Calitatile extraordinare ale adezivului ajuta la reducerea riscului de ciobire a produselor finite; are cele mai bune proprietati de rezistenta la variatii de temperatura si de tensiune a incarcarii. Combinat cu decorul Folio Premium, adezivul PUR Hot Melt ajuta foarte mult ca produsul final sa ofere rezistenta la solventi/detergenti, apa/umezeala, precum si la actiuni mecanice!!

DECORURI PLINTA MDF 60 mm
MONTAJ PLINTA MDF 60 mm

Montajul este unul facil si poate fi realizat si de persoane cu minime cunostinte. Se recomanda prinderea cu cleme sau lipire. Colturile se taie la 45 grade si apoi se ajusteaza dupa perete.

Contact

Mereu in legatura cu tine!

Not readable? Change text. captcha txt