plinta mdf 8 cm

Plinta MDF alba 60 sau plinta mdf 8 cm pret ptoducator.

Plinte din MDF M-80 reprezinta modelul de top al colectiei. Acest profil de plinte MDF reuneste toate avantajele unei plinte cu un aspect deosebit, maiestuos pentru apartamentele obisnuite standard cu cele de calitate garantate de producator vizibile pe toata suprafata produsului. Plintele din MDF M-80 inseamna alegerea unui element de design in orice habitat si nu doar un profil de legatura dintre podea si perete. Iar in amenajarile interioare, detaliile conteaza.. foarte mult.

Decor Plinta MDF 8 cm

Colectia de Plinte MOTION – prima colectie de plinte din MDF produsa de Ideal Profile este o colectie de Plinte cu o forma clasica, ergonomica preferata de catre instalatorii de pardoseli, produsa la inalte standarde, ce ofera calitate la un pret competitiv. Colectia propune 2 profile de plinte cu inaltimea de 60 mm respectiv 80 mm, paleta cuprinzatoare de culori ofera posibilitatea utilizarii in orice interior dorit.

Toate decorurile din aceasta colectie sunt produse exclusiv cu decor de lemn de inalta calitate, ce difera foarte mult de solutiile existente in piata, fiind net superior calitativa. In procesul de fabricare se utilizeaza adeziv PUR hot melt produs in Italia – o alegere moderna, optima, ce indeplineste toate standardele specifice. Calitatile extraordinare ale adezivului ajuta la reducerea riscului de ciobire a produselor finite; are cele mai bune proprietati de rezistenta la variatii de temperatura si de tensiune a incarcarii. Combinat cu decorul de lemn de calitate , adezivul PUR Hot Melt ajuta foarte mult ca produsul final sa ofere rezistenta la solventi/detergenti precum si la apa/umezeala !!

Contact

Mereu in legatura cu tine!

Not readable? Change text. captcha txt