Plinta MDF alba cu Decor din PVC

Plinta alba din mdf latime 60 mm.

Plintele din MDF M-60 reprezinta un model de plinta propus pentru cei care vor sa inlocuiasca modelele clasice de plinte PVC sau de plinte MDF de dimensiuni mai mici; o optiune atractiva, ergonomica, rezistenta si fiabila. Utilizatorii care isi doresc ‘altceva’ dar nu sunt inca hotarati pentru forme mai solide de plinte vor iubi cu siguranta acest model.

Plinta MDF alba 80 mm decor din PVC.

Plinte din MDF M-80 reprezinta modelul de top al colectiei. Acest profil de plinte MDF reuneste toate avantajele unei plinte cu un aspect deosebit, maiestuos pentru apartamentele obisnuite standard cu cele de calitate garantate de producator vizibile pe toata suprafata produsului. Plintele din MDF M-80 inseamna alegerea unui element de design in orice habitat si nu doar un profil de legatura dintre podea si perete. Iar in amenajarile interioare, detaliile conteaza.. foarte mult.

Plinta alba Ambition plinta alba mdf 80 mm.

Plinta MDF alba gama Ambition.

Reprezinta modelul de top al companiei. Acest profil de plinte MDF reuneste toate avantajele unei plinte cu un aspect deosebit, maiestuos pentru apartamentele obisnuite standard cu cele de calitate garantate de producator vizibile pe toata suprafata produsului. Plintele din MDF A-80 inseamna alegerea unui element de design in orice habitat si nu doar un profil de legatura dintre podea si perete. Iar in amenajarile interioare, detaliile conteaza.. foarte mult.

Contact

Mereu in legatura cu tine!

Not readable? Change text. captcha txt