Materiale de calitate pentru plinta mdf decor din PVC.

In procesul de fabricare se utilizeaza adeziv PUR hot melt produs in Italia – o alegere moderna, optima, ce indeplineste toate standardele specifice. Calitatile extraordinare ale adezivului ajuta la reducerea riscului de ciobire a produselor finite; are cele mai bune proprietati de rezistenta la variatii de temperatura si de tensiune a incarcarii. Combinat cu decorul de lemn de calitate , adezivul PUR Hot Melt ajuta foarte mult ca produsul final sa ofere rezistenta la solventi/detergenti precum si la apa/umezeala !!

Prin urmare, in fabrica noastra utilizam la productia plintei din MDF, în mod constant, pentru a asigura calitatea înaltă a produselor, folie PVC pentru acoperirea muluri sale.

folie PVC are proprietăți de protecție mult mai mare și, în același timp, un raport ideal calitate / pret. folie PVC are următoarele avantaje:

– de înaltă rezistență la îmbătrânire-

– rezistenta la daune mecanice și chimice,

– la influențele meteorologice și temperaturi scăzute,

– la razele UV (de înaltă rezistență la lumină),

– putere mare,

– pete rezistență,

 Vezi decoruri pentru plinta mdf decor din pvc.

 

PVCfoiliswaterproof, hasperfectmoisterresistantpropertiesandis ușor de curățat de pete.

folie PVC poate fi transparent sau pigmentat (de exemplu, cu model textura de lemn), lucioasă sau mată, sau orice grad de mată, rigid sau flexibil, neted sau profund texturate. folie PVC ajută să imite practic orice tip de acoperire pe suprafața materialului, datorită diversității de culori, texturi si relief. Acesta poate fi un lemn natural, marmura, piatra si altele. Nu numai că arată frumos și estetic, dar este, de asemenea, practic, durabil și nu scump.

 

 

3. Printre gama larga de adezivi, care poate fi utilizat pentru lipirea unei baze cu strat – poliuretan (PUR) adeziv topit la cald este incontestabil cea mai bună alegere pentru producția de MDF mulat. Acesta este adezivul care le folosim în tehnologia noastră. Avantajul adezivului topit fierbinte este că, împreună cu procesul de lipire fizică, există o reacție chimică ce duce la formarea unei plase de suprafață (reticulare chimică), ceea ce conduce la o mai mare comparativ cu adezivi obișnuiți:

 

– stabilitate termică adeziv (de la – 40 ° C până la + 150 ° C!)

– rezistență la umezeală și apă

– productivitatea (viteză de alimentare de la 1,5 până la 40 m / min)

– vârstă rezistență

– rezistența la solvenți și / sau detergenți

Datorită proprietăților sale PUR adeziv topit la cald are în comun foarte aproape invizibil, care reduce semnificativ probabilitatea de folie ciobire chiar și atunci când coaserea plintei în condiții de frig.

 

Deci, ca rezultat: utilizarea de gros de bord de înaltă calitate MDF de frezat adancime, PVC a lumii recunoscut producatori, PUR moderne adezivi termofuzibili – ne ofera o baza ideala pentru crearea de MDF laminat de cea mai înaltă, de calitate impecabilă. Proprietăți, care sunt tăiate deasupra celor mai renumite branduri europene, folosind folie adezivă pentru cea mai mare parte de acoperire.

 Plinta MDF decor din PVC 60 mm.

Plinta MDF decor din PVC 80 mm.

Deci, să recapitulăm! De ce este super profil alegerea potrivită?

– OnlywarehouseprogramoftheTM „SuperProfile“ are mai mult de 200 de articole. Se potrivește aproape toate cele mai populare nuanțe de parchet laminat, parchet laminat si carcasa ușii.

– Toate decorurile de depozitare sunt produse exclusiv din folie PVC de înaltă calitate. folie Finish sau orice altă acoperire nu este utilizat în programul de depozit (!). Noi le folosim numai pentru produsele personalizate.

– Duringthemanufacturingprocessthemoldingis bine testedeachhalfanhour inthelaboratoryofourfactory pentru a identifica corespondența cu dimensiunile și puterea de adeziune dintre PVC si MDF (!). De asemenea, este testat strict pentru a identifica corespondența cu modelul aprobat.

– Variațiile reale în grosimea de turnare noastre sunt între 0,03 și 0,05mm în medie! Ceea ce este, fără îndoială, una dintre cele mai bune rate în industrie, și, desigur, un semn de cea mai înaltă calitate a produselor noastre!

– Turnarea este testat, ambalat în cutii de carton, fiecare placă este învelit separat cu o folie

– pentru a se evita contactul fizic cu alte scanduri, acesta este stocat și menținut în conformitate cu toate cerințele și specificațiile necesare. Acesta este stocat într-un depozit cald pe o suprafață plană orizontală.

– Fabrica foloseste PUR hot melt adeziv – alegerea optimă pentru plinta de producție. Ea are în comun foarte aproape invizibil, ceea ce ajută la reducerea riscului de ciobire a produselor finite. Are cele mai bune proprietăți de încărcare tensiune și temperatură. Este rezistent la solvenți și detergenți precum și rezistent la umiditate și apă.

– Toate produsele declarate în lista de prețuri este un program de stoc, a cărui cantitate optimă este întotdeauna menținută în depozit.

– Putem produce, de asemenea, un laminat special pentru tine! Împreună cu programul principal de depozit, plintei adaptate a devenit, de asemenea, foarte populare. Noi producem deja de mai multe zeci de modele exclusive personalizate, care nu sunt incluse în programul de stoc.

– Va oferim posibilitatea de a alege decoruri exclusive, care nu sunt incluse în programul de stoc.

– În caz de necesitate, ne dăm seama brut MDF laminat, cu alte cuvinte, cel care nu este acoperit cu folie PVC, de exemplu, pentru vopsire ulterioară.

– Fabrica are o experiență pozitivă de lucru cu alte tipuri de profil de acoperire, cu excepția celor din PVC. Acestea sunt folie de finisaj, folie de polipropilenă și altele. O astfel de producție este, de asemenea, fabricat de bună calitate și vom fi bucuroși să vă ajute pentru a oferi o astfel de opțiune.

– Va putem oferi o plintă furniruită. Se pare absolut natural „cu textura de lemn“, dar, în același timp, păstrează toate beneficiile de bord MDF.

-. Noi oferim orice fel de parteneriat, informare, publicitate și alte tipuri de sprijin. În plus, vom oferi sprijin financiar pentru participarea la expoziții specializate. Ne ajuta cu transportul, și, dacă este necesar, vom trimite chiar și unul dintre mai multe pachete cu ajutorul de servicii logistice la orice colț.

Solicita oferta pentru plinta mdf decor din pvc aici.

Contact

Mereu in legatura cu tine!

Not readable? Change text. captcha txt