De ce plinta mdf de la Ideal Profile

Plinta MDF alba decor PVC.

De ce plinta MDF de la Ideal Profile? – Toate decorurile din colectia de plinte MDF produse de Ideal Profile, sunt produse exclusiv cu decor de lemn de inalta calitate, ce difera foarte mult de solutiile existente in piata, fiind net superior calitativa. In procesul de fabricare se utilizeaza adeziv PUR hot melt produs in Italia – o alegere moderna, optima, ce indeplineste toate standardele specifice. Calitatile extraordinare ale adezivului ajuta la reducerea riscului de ciobire a produselor finite; are cele mai bune proprietati de rezistenta la variatii de temperatura si de tensiune a incarcarii. Combinat cu decorul de lemn de calitate , adezivul PUR Hot Melt ajuta foarte mult ca produsul final sa ofere rezistenta la solventi/detergenti precum si la apa/umezeala !!

MDF (densitate medie MDF) este un material eco-friendly. Particularitățile procesului de producție MDF consta în faptul că acest material este fabricat din fibre de lemn uscat, cu lianți care se aplică, formate în placa cu continuare prin presare la cald și lustruire. Agentul principal de legare a fibrelor este lignină, care este eliberat din lemn în timpul încălzirii. Astfel, proprietățile ecologice ale plintei din MDF sunt realizate datorită faptului că agentul este biding un material sintetic natural, dar nu. MDF pot fi ușor tăiate, frezate, găurite, și este un material bun și confortabil pentru orice tamplarie, la general. MDF este aproape de două ori la fel de puternic ca și PAL din lemn. rezistență la umezeală și proprietățile mecanice ale MDF sunt mai bine compara nu numai la aproape toate materialele de bord, dar, de asemenea, din lemn. În plus, este greu inflamabil, prezintă proprietăți ridicate fizice și mecanice, bio, etanșeizare și rezistente și umede, în același timp, este considerabil mai ieftin decât lemnul masiv. MDF este rezistent la abur, practic nu se umfla, nu se deforma. Este rezistent la ciuperci și microorganisme și face produse din MDF de igienă și siguranță la domiciliu. rezistență mecanică ridicată protejează chiar și de șocuri puternice, iar omogenitatea perfectă previne deformarea, îndoire și uscare.

Plintele din MDF fabricate in Romania sunt acoperite cu mai multe tipuri cele mai comune de acoperire: folie finisaj, policlorură de vinil (PVC), polipropilenă (PP), polistiren, folie acrilic, precum și furnir și vopsea. În procesul de producție folosim toate tipurile de acoperire, cu excepția vopselei.

Folia de tip Fiinsh este cea mai comuna de acoperire pentru MDF mulat. Acest material este cel mai ieftin și, în același timp, este de cea mai proastă calitate. De fapt, este o hârtie tratat cu rășină termostabilă. În plus, este foarte des de proastă calitate. Piața este saturată cu astfel de plinte. Din păcate, aceasta nu arata bine pentru o lungă perioadă de timp, este sensibil la curatari umede și este rapid „imbatranesc“, rasfatul de ansamblu interior și starea de spirit a proprietarului.

Plinta MDF decor din PVC

<a href=”http://www.findeen.co.uk/” title=”Free web directory”>Findeen.com</a>

Recommended Posts
Contact

Mereu in legatura cu tine!

Not readable? Change text. captcha txt
Plinta MDF decor din PVCPlinta MDF alba 60 sau plinta mdf 8 cm pret ptoducator.