Plinta alba MDF de 60, 80 si 100 mm. Plinta alba MDF fabricata in Romania.

Plinta alba din MDF cu latimi de 60 mm , 80 mm si 100 mm.

Ce aduce in prim plan compania Ideal Profile este decorul din PVC, pe care il are fiecare produs ce iese de pe linie. Astfel se garanteaza o rezistenta mecanica mult mai mare si se asigura o calitate inalta a produselor.

Gama Motion – Plinta alba Mdf 60 MM

Plintele din MDF M-60 reprezinta un model de plinta propus pentru cei care vor sa inlocuiasca modelele clasice de plinte PVC sau de plinta MDF de dimensiuni mai mici; o optiune atractiva , ergonomica, rezistenta si fiabila. Utilizatorii care isi doresc ‘altceva’ dar nu sunt inca hotarati pentru forme mai solide de plinte vor iubi cu siguranta acest model. Plinta MDF pret producator.

Plinta alba mdf. Plinta mdf 60 mm cu decor alb.

Gama Motion – Plinta alba Mdf 80 MM

Plinta MDF M-80 reprezinta modelul de top al colectiei. Acest profil de plinta MDF reuneste toate avantajele unei plinte cu un aspect deosebit, maiestuos pentru apartamentele obisnuite standard cu cele de calitate garantate de producator vizibile pe toata suprafata produsului. Plinta MDF M-80 inseamna alegerea unui element de design in orice habitat si nu doar un profil de legatura dintre podea si perete. Iar in amenajarile interioare, detaliile conteaza.. foarte mult. P

Plinta mdf alba cu latime de 80 mm. Plinta alba lata.

Solicita oferta personalizata pentru plinta alba aici.

Recommended Posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact

Mereu in legatura cu tine!

Not readable? Change text. captcha txt
Plinta MDF nuc natur. Plinta mdf 60 mm nuc natur.Plinta MDF alb pentru parchet laminat sau parchet masiv.