Plinta MDF alb parchet laminat sau masiv.

Detalii plinta mdf alb.

Colectia de Plinte MDF MOTION – prima colectie de plinta MDF parchet, produsa de Ideal Profile este o colectie de Plinte MDF cu o forma clasica, ergonomica preferata de catre instalatorii de pardoseli, produsa la inalte standarde, ce ofera calitate la un pret competitiv.

In fabrica noastra utilizam la productia plintei din MDF, în mod constant, pentru a asigura calitatea înaltă a produselor, folie PVC pentru acoperirea muluri sale. In procesul de fabricare se utilizeaza adeziv PUR hot melt produs in Italia – o alegere moderna, optima, ce indeplineste toate standardele specifice.

Plinta alba din mdf latime 60 mm.

Plinta MDF alb 60 mm. Gama Motion

Plintele din MDF M-60 reprezinta un model de plinta propus pentru cei care vor sa inlocuiasca modelele clasice de plinte PVC sau de plinta MDF de dimensiuni mai mici; o optiune atractiva , ergonomica, rezistenta si fiabila. Utilizatorii care isi doresc ‘altceva’ dar nu sunt inca hotarati pentru forme mai solide de plinte vor iubi cu siguranta acest model. Plinta MDF pret producator.

Vezi si alte decoruri la plinte de 60 mm aici.

Plinta MDF alba 80 mm decor din PVC.

Plinta MDF alb 80 mm. Gama Motion

Plinta MDF M-80 reprezinta modelul de top al colectiei. Acest profil de plinta MDF reuneste toate avantajele unei plinte cu un aspect deosebit, maiestuos pentru apartamentele obisnuite standard cu cele de calitate garantate de producator vizibile pe toata suprafata produsului. Plinta MDF M-80 inseamna alegerea unui element de design in orice habitat si nu doar un profil de legatura dintre podea si perete. Iar in amenajarile interioare, detaliile conteaza.. foarte mult. Plinta MDF pret producator.

Vezi si alte decoruri pentru plintele din MDF de 80 mm aici.

CONTACT

  • Ideal Profile Distribution
  • Bucuresti, Arheologilor 6
Plinta alba Ambition plinta alba mdf 80 mm.

Plinta MDF alb 80 mm Special. Gama Ambition

Vezi si alte decoruri pentru plinta mdf 80

Plinta MDF alb cu decor PVC. 

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact

Mereu in legatura cu tine!

Not readable? Change text. captcha txt
Numarul 1 in productia de plinta alba 60 mm din mdf.Decor plinta alba mdf latime 60 mm.