Plinta MDF alba decor hartie VS Plinta MDF decor PVC

Plinta MDF alba decor PVC VS Plinta MDF decor hartie.

Ideal Profile distribution este acum producatorul Numarul 1 din Romania de plinta MDF alba cu decor din PVC.

Decor furnir imitatie lemn din PVC pentru plinta mdf alba.

Toate decorurile din aceasta colectie sunt produse exclusiv cu decor de lemn de inalta calitate, ce difera foarte mult de solutiile existente in piata, fiind net superior calitativa. In procesul de fabricare se utilizeaza adeziv PUR hot melt produs in Italia – o alegere moderna, optima, ce indeplineste toate standardele specifice. Calitatile extraordinare ale adezivului ajuta la reducerea riscului de ciobire a produselor finite; are cele mai bune proprietati de rezistenta la variatii de temperatura si de tensiune a incarcarii. Combinat cu decorul de lemn de calitate , adezivul PUR Hot Melt ajuta foarte mult ca produsul final sa ofere rezistenta la solventi/detergenti precum si la apa/umezeala !!

Plinta MDF alba decor PVC vs Plinta MDF decor hartie

Plintele din MDF existente in acest moment in Romania sunt acoperite cu mai multe tipuri de folie: folie finisaj, policlorură de vinil (PVC), polipropilenă (PP), polistiren, folie acrilic, precum și furnir și vopsea.

Folia de tip „de hartie” este cea mai comuna de acoperire pentru MDF. Acest material este cel mai ieftin și, în același timp, este de cea mai proastă calitate. De fapt, este o hârtie tratat cu rășină termostabilă. În plus, materialele utilizate sunt foarte des, de proastă calitate. Piața este saturată cu astfel de plinte. Din păcate, aceasta nu arata bine pentru o lungă perioadă de timp, este sensibila la curatari umede și „imbatranesc“ rapid.

Prin urmare, in fabrica noastra utilizam la productia plintei din MDF, în mod constant, pentru a asigura calitatea înaltă a produselor, folie PVC pentru acoperirea muluri sale.

Folia PVC are proprietăți de protecție mult mai mare și, în același timp, un raport ideal calitate / pret. Folie PVC are următoarele avantaje:

– înaltă rezistență la îmbătrânire
– rezistenta la daune mecanice și chimice
– la influențele meteorologice și temperaturi scăzute
– la razele UV (de înaltă rezistență la lumină),
– rezistenta la pete

Folia PVC poate fi transparenta sau pigmentata (de exemplu, cu model textura de lemn), lucioasă sau mată, sau orice grad de mat, rigida sau flexibila, neted sau profund texturata. Folia din PVC ajută să imite practic orice tip de acoperire pe suprafața materialului, datorită diversității de culori, texturi si reliefului. Acesta poate fi un lemn natural, marmura, piatra si altele. Nu numai că arată frumos și estetic, dar este, de asemenea, practic, durabil și ieftin.

Recommended Posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact

Mereu in legatura cu tine!

Not readable? Change text. captcha txt
Plinta MDF alba 60 sau plinta mdf 8 cm pret ptoducator.