Pret plinta mdf 60 mm, 80 mm si 100 mm:

Colectia de Plinte MDF MOTION – prima colectie de plinta MDF produsa de Ideal Profile este o colectie de Plinte MDF cu o forma clasica, ergonomica preferata de catre instalatorii de pardoseli, produsa la inalte standarde, ce ofera calitate la un pret competitiv. Colectia propune 2 profile de plinte cu inaltimea de 60mm respectiv 80mm, paleta cuprinzatoare de culori ofera posibilitatea utilizarii in orice interior dorit.

Plinta MDF pret producator peste 30 modele in stoc

Plinta MDF M-60 reprezinta un model de plinta propus pentru cei care vor sa inlocuiasca modelele clasice de plinta PVC sau de plinta MDF de dimensiuni mai mici; o optiune atractiva , ergonomica, rezistenta si fiabila. Utilizatorii care isi doresc ‘altceva’ dar nu sunt inca hotarati pentru forme mai solide de plinta MDF vor iubi cu siguranta acest model.
Caracteristici: L -2.5m ; h-60mm; 10 buc./pach.

Plinta MDF M-80 reprezinta modelul de top al colectiei. Acest profil de plinta MDF reuneste toate avantajele unei plinte cu un aspect deosebit, maiestuos pentru apartamentele obisnuite standard cu cele de calitate garantate de producator vizibile pe toata suprafata produsului. Plinta MDF M-80 inseamna alegerea unui element de design in orice habitat si nu doar un profil de legatura dintre podea si perete. Iar in amenajarile interioare, detaliile conteaza.. foarte mult.
Caracteristici: M-80 : L -2.5m ; h-80mm; 5 buc./pach.

Solicita pret plinta mdf

0753 123 100

contact@idealprofile.ro

Toate decorurile din aceasta colectie sunt produse exclusiv cu decor de lemn de inalta calitate, ce difera foarte mult de solutiile existente in piata, fiind net superior calitativa. In procesul de fabricare se utilizeaza adeziv PUR hot melt produs in Italia – o alegere moderna, optima, ce indeplineste toate standardele specifice. Calitatile extraordinare ale adezivului ajuta la reducerea riscului de ciobire a produselor finite; are cele mai bune proprietati de rezistenta la variatii de temperatura si de tensiune a incarcarii. Combinat cu decorul de lemn de calitate , adezivul PUR Hot Melt ajuta foarte mult ca produsul final sa ofere rezistenta la solventi/detergenti precum si la apa/umezeala !!

Cele doua modele de Plinta, M-60 si M-80, se monteaza usor folosind adeziv sau kit pentru fixare. Colturile interioare si exterioare se vor realiza prin taierea plintei la 45 grade. Montajul se poate realiza si cu silicon sau cuie fara cap.

Contact

Mereu in legatura cu tine!

Not readable? Change text. captcha txt