Plinta MDF Pret Producator

produse fabricate in romania

plinta-mdf-60-mm-motion-post

Plinte MDF Gama Motion – plinta MDF 60 mm

Plintele din MDF M-60 reprezinta un model de plinte propus pentru cei care vor sa inlocuiasca modelele clasice de plinte PVC sau de plintele de dimensiuni mai mici; o optiune atractiva, ergonomica, rezistenta si fiabila. Utilizatorii care isi doresc ‘altceva’ dar nu sunt inca hotarati pentru forme mai solide de plinte vor iubi cu siguranta acest model. Plinta MDF pret producator.

– detalii

plinta-motion-m-80

Plinte MDF Gama Motion – plinta MDF 80 mm

Plinta MDF M-80 reprezinta modelul de top al colectiei. Acest profil de plinta MDF reuneste toate avantajele unei plinte cu un aspect deosebit, maiestuos pentru apartamentele obisnuite standard cu cele de calitate garantate de producator vizibile pe toata suprafata produsului. Plintele din MDF M-80 inseamna alegerea unui element de design in orice habitat si nu doar un profil de legatura dintre podea si perete. Iar in amenajarile interioare, detaliile conteaza.. foarte mult. Plinta MDF pret producator.

– detalii

plinta-mdf-gama-ambition

Plinte MDF Gama Ambition – plinta MDF 80 mm

Plinta MDF A-80. Acest profil reuneste toate avantajele unei plinte cu un aspect deosebit, maiestuos, pentru apartamentele obisnuite standard, cu cele de calitate garantate de producator vizibile pe toata suprafata produsului. Plinta MDF A-80 este un model drept si generos.

– detalii

Plinta alba Ambition plinta alba mdf 80 mm.

Plinte MDF Gama Ambition – plinta MDF 100 mm

Plinta MDF A-100 Acest profil reuneste toate avantajele unei plinte cu un aspect deosebit, maiestuos, pentru apartamentele obisnuite standard, cu cele de calitate garantate de producator vizibile pe toata suprafata produsului. A-100 este un model de plinta dreapta si generoasa.

– detalii

plinta-alba-100-mm-plinta-alba-mdf-gama-london

Plinte MDF Gama London – plinta MDF 100 mm

Plinta MDF L-100 reprezinta modelul ce beneficiaza de un design atragator. Acest profil reuneste toate avantajele unei plinte cu un aspect deosebit, maiestuos, pentru apartamentele obisnuite standard, cu cele de calitate garantate de producator vizibile pe toata suprafata produsului. L-100 este un model de plinta dreapta si generoasa.

– detalii

plinta-mdf-gama-london

Plinte MDF Gama London – plinta MDF 120 mm

L-120 reprezinta modelul cel mai lat, cu un design deosebit, londonez. Acest profil reuneste toate avantajele unei plinte cu un aspect deosebit, maiestuos, pentru apartamentele obisnuite standard, cu cele de calitate garantate de producator vizibile pe toata suprafata produsului. London-120 este un model de plinta dreapta si generoasa.

– detalii

contact

0753 123 000
contact@idealprofile.ro

Oferta de plinta mdf pret aici

Contact

Mereu in legatura cu tine!

Not readable? Change text. captcha txt